Butlletí d’allaus

El Servei Meteorològic ofereix dos productes per conèixer l’estat de la neu. El butlletí del perill d’allaus i muntanya hivernal per zones i el butlletí del perill d’allaus pel conjunt del massís d’Andorra.
Els dos productes complementen la informació sobre l’estat de la neu. En difereix l’hora d’actualització, el període pel qual són vàlids i el grau d’agregat a l’hora d’establir el perill d’allaus. Convé tenir present aquests aspectes en el moment de la seva consulta.
(Feu doble-clic sobre les imatges per accedir als respectius butlletins)VEURE BUTLLETÍ

Butlletí del perill d’allaus i muntanya hivernal
per zones

[Fes clic aquí per veure el butlletí]

Consulta el butlletí d’allaus i muntanya hivernal per zones

El butlletí del perill d’allaus i muntanya hivernal per zones és un producte elaborat pel Servei Meteorològic amb informació de modelització facilitada per Météo France, els observadors nivometeorològics de les estacions d’esquí, el Cos de Banders i la xarxa d’estacions automàtiques. Tenint en compte les condicions meteorològiques passades i la previsió per la jornada actual.

VEURE BUTLLETÍ

Butlletí del perill d’allaus
pel conjunt del massís d'Andorra

[Fes clic aquí per veure el butlletí]
Actualitzat: 01/05/2022 17:01:29
Validesa: 02/05/2022

Consulta el butlletí del perill d’allaus pel conjunt del massís Andorra

El butlletí del perill d’allaus pel conjunt del massís d’Andorra és un producte elaborat en coproducció pel Servei Meteorològic i Météo France, sobre la base de la informació facilitada pels observadors nivometeorològics de les estacions d’esquí, el Cos de Banders i el Servei Meteorològic.