Avís Legal

La web de la Meteo del Ministeri d’Economia és una web de titularitat del Govern d’Andorra.

L’accés a la web del Ministeri d’Economia del Govern d’Andorra i a la informació continguda comporta l’acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal. Per aquest motiu, li recomanem que llegeixi atentament el contingut d’aquest avís si vol accedir i utilitzar la informació i els serveis que s’ofereixen des de la web del Ministeri d’Economia.

L’usuari, per mitjà de les diverses àrees que formen part de la pàgina web, pot visitar, obtenir informació, utilitzar una sèrie d’aplicacions, adreçar sol·licituds o comunicacions.

La informació continguda en aquesta web ha estat elaborada i supervisada pel Ministeri d’Economia del Govern d’Andorra. La bústia de contacte de la web té caràcter merament informatiu, sense que, en cap cas, puguin derivar-se responsabilitats jurídiques vinculants en cas de resposta.


Política de privacitat

Protecció de dades personals


De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s’informa que totes les dades que puguin ser facilitades pels usuaris es tractaran amb absoluta confidencialitat. La introducció i el registre de dades personals per part de l’usuari implica l’acceptació i l’autorització expressa del Ministeri d’Economia per recollir, incorporar als fitxers respectius i tractar aquestes dades personals i conservar-les per un període de 3 mesos o el temps necessari per donar curs a l’expedient corresponent. Les dades personals recollides només seran tractades i/o cedides (en aquest cas, cal informar a qui se cedeixen) amb la finalitat expressada i sempre amb el consentiment de l’usuari. En tot cas, l’usuari pot exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació mitjançant correu electrònic a l’adreça meteo@govern.ad. Tant el responsable del tractament com els qui intervinguin en qualsevol fase del tractament, a l’empara de l’autorització conferida per l’usuari, es comprometen expressament a adoptar els nivells de protecció i les mesures necessàries de tipus tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal, n’evitin l’alteració, el mal ús, la pèrdua, el tractament o l’accés no autoritzat.


Recollida de dades estadístiques


Únicament amb la finalitat d’oferir-li un servei millor a través d’aquesta pàgina i amb l’objectiu de facilitar-ne l’ús, s’analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, així com l’activitat i la freqüència d’utilització dels usuaris. Aquestes dades s’utilitzen amb l’exclusiva finalitat d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús de la pàgina web o per controlar-ne el funcionament tècnic concret i es cancel·len immediatament després de la seva elaboració.


En cap cas s’utilitzen galetes (cookies) per a l’adquisició de dades personals identificatives de l‘usuari ni s’enregistren les seves adreces IP.


Aquesta política de privacitat és d’aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d’enllaços a d’altres pàgines web.


Política d’ús


Tots els drets estan reservats.

Tot accés a aquesta pàgina web està subjecte a les condicions següents:

El Ministeri d’Economia no és responsable dels danys causats per l’accés a la web o per la impossibilitat d’accedir-hi, ni es fa tampoc responsable de la informació obtinguda a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents del Govern.


Només està autoritzat l’ús personal de les imatges i arxius que es poden descarregar de la web. El seu ús comercial no està permès. No està permesa la modificació de la web ni dels seus continguts.


Aquesta política de privacitat és d’aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d’enllaços a d’altres pàgines web.


Ministeri d'Economia

Departament de Transport i Energia


C/ Prat de la Creu, 62-64

Edifici administratiu

AD500 - Andorra la Vella

Tel.: 376 875700